Het Kratten-sitje

Ha,

Ken je dat gevoel wel eens? Dat je op een feestje een idee heb, maar er vervolgens niet meer aan denkt (omdat die kater steeds loopt te janken aan je kop de dag erna?). Enfin, ik heb mijn feest-idee toevallig in mijn palm geschreven, dus hier komt ie.

Waarop ga je zitten als er geen stoelen meer zijn op een feestje? Juist! Op een bier-krat! Dus waarom heeft nog niemand bedacht om die dingen confortabel te maken? Bijvoorbeeld door een soort kont-afdruk in het plastic van de krat te gieten, zodat je lekker confortabel zit. Of bijvoorbeeld het integreren van een dun kussentje (met een plastic hoesje voor het makkelijke schoonmaken) in de zijkant van een krat. Misschien zelfs een soort uitklap-asbakje voor de notoire rokers onder ons…

Als dit niet handig is op feestjes, dan wel op campings en festivals.

Stem op mijn idee bij Halfbakery: http://www.halfbakery.com/idea/The_20Beer_20Crate_20Seat
Link naar al mijn ideeen op het Internet: https://sneaker.nl/ideas.html

Groetjes,

Peet