Absurde kieswijzer van de PvdA (deze mail bevat geen politieke stellingen)

Ha,

Ik keek in mijn vierjaarlijkse orientatie op partijen op de site van de pvda. Er bleek een soort van kieswijzer te zijn, klik de juiste antwoorden en je weet of de PvdA iets voor jou is. De test bleek hilarisch! Het is helemaal geen test!! maar een opeenvolging van idioot contrasterende stellingen als: wil je dat rijke mensen rijker worden, of wil je dat er een meer sociaal beleid moet komen… ‘hmm, wat zou het goede antwoord zijn?’ . Ze vragen net niet te kiezen tussen god en de duivel.

‘Grappig’ (niet haha-grappig) is ook dat de ‘goede’ stellingen altijd aan de linker kant staan (is dat geen hint?), maar ook lichter gekleurd zijn. De stellingen zijn ronduit ongenuanceerd en niet voor de hond. Ik snap eigenlijk niet hoe deze stemwijzer ooit op de site van de PvdA is gekomen.

Aan het end van de rit wordt je ook nog eens getracteerd op een onversneden kiesadvies, zoiets van: ‘je hebt gemerkt, wij zijn helemaal geweldig en een feest van een partij. Als je een instabiele, currupte en asociale partij wilt kiezen, moet je de CDA of VVD maar eens proberen’.

Enfin, kijk maar eens: http://www.pvda.nl De popup is de ‘stemwijzer’.

Groeten,

VIPeet
Writist/ Arter
mail: peter (at) sneekes.org
web: https://sneaker.nl