Nu, bijna in de winkels! The Beer Crate Seat

Hooi!

Onder het motto van Crew-Klassiekers: Herinner je mijn idee van ‘Het Kratten Zitje’ nog? Een paar dagen nadat ik het gepost had op internet, wees iemand me erop dat hij hetzelfde (net iets anders) idee had en het in productie ging nemen. Nou, dat is gebeurd! Dus met gedeelde trots en enthousiasme presenteer ik de volgende link! De nieuwste rage voor feesten.

De site van ‘BeerSeat’ : http://www.beerseat.cjb.net/

Het bewijs dat ik ook een idee had:
Mijn idee op mijn site: http://www.sneaker.nl/ideas.html
De Halfbakery versie: http://www.halfbakery.com/idea/The_20Beer_20Crate_20Seat

En de quote van de crew-mail:

On dinsdag, dec 17, 2002, at 23:31 Europe/Amsterdam, Peter Sneekes wrote:
Ken je dat gevoel wel eens? Dat je op een feestje een idee heb, maar er vervolgens niet meer aan denkt (omdat die kater steeds loopt te janken aan je kop de dag erna?). Enfin, ik heb mijn feest-idee toevallig in mijn palm geschreven, dus hier komt ie.

Waarop ga je zitten als er geen stoelen meer zijn op een feestje? Juist! Op een bier-krat! Dus waarom heeft nog niemand bedacht om die dingen confortabel te maken? Bijvoorbeeld door een soort kont-afdruk in het plastic van de krat te gieten, zodat je lekker confortabel zit. Of bijvoorbeeld het integreren van een dun kussentje (met een plastic hoesje voor het makkelijke schoonmaken) in de zijkant van een krat. Misschien zelfs een soort uitklap-asbakje voor de notoire rokers onder ons…