Lekker weertje

Even een onzin blogje … het is weekend, waanzinnig mooi weer en eigenlijk tijd om wat fotos te maken

Wat is dit weer toch lekker (het is nog voor drieën, dus ik zit nu nog lekker in de schaduw op mijn balkon, powerbookje op mijn knie, radio aan en de haarlemmerweg die vol met vakantie- en weekendracers haar geluid elke drie minuten laat aanzwellen onder invloed van het bestoplichtte verkeersplein even verderop.

Nog even en ik moet weer uit huis, boodschapjes, cameratje uitproberen (lens-standen, etc), korte broeken kopen, van mooie mensen genieten. En natuurlijk de zinderende hitte die straks mijn kamer zal teisteren. Ik weet overigens dat deze blog nu erg nergens over gaat, maar ik wil pers&eacent; regelmatig mij blog aanvullen. Helaas blogt mijn blogmaatje Arie een stuk minder dan vroeger. Het ligt vast eraan dat hij te druk is.