Gedachten van 12-2005

Net een artikel geschreven … gaat het ding verloren door een verkeerde klik. Dus hierbij de samenvatting van mijn ijver.

Ik ben in december enzo druk met nadenken over nieuwe dingen en het lijkt erop dat er ook meer tijd voor is. Ik doe wat kalmer aan en op de een of andere manier is het ‘okay’ om opgekrult met een boek en mijn vriendin op de bank te zitten.

We (ik en Marijke) hebben flink wat werk verzet in haar nieuwe kamer. Schuren, verfen en zoenen waren de belangrijkste tijdbestedingen in de afgelopen weekenden. Maar ik heb ook tijd gehad om haar nieuwe website te bouwen: Spoor 3a. Marijke heeft het talent om verhalen los te krijgen bij mensen op de meest onwaarschijnlijke plekken (waaronder spoor3a, het perron waar de trein van zwolle naar leeuwarden stopt). De site is een plek waar verhalen van mensen staan, door Marijke opgetekend.

Het andere nieuws gaat vooral over Podcasts, Adam Curry, Pod Safe Music en SoundSeeing. Daarover meer de volgende post (mooie rotshanger).

2 thoughts on “Gedachten van 12-2005”

  1. Mooie site (spoor3a) en een mooie cliffhanger. Maak me alleen zorgen over het schilderwerk als dat al zoenend wordt aangebracht. Waren kwasten achteraf gezien geen betere optie?

  2. Leuk idee Peet, gave foto met die kerstmuts ook 🙂

Comments are closed.