drukte in amsterdam

Sjonges ik ben een tijd al niet meer op sneaker.nl geweest. Ik ben te lang bezig geweest met onbelangrijke dingen als werk en eten.

Je weet wel, je bent klaar met werk. Heb zin om thuis dingen te doen, het grijze stof van je af schudden. Stap op je fiets met leuke muziek op je hoofd. Een beetje moe en met trek kom je thuis aan. Dus je eet wat sla en een kommetje kwark met van die vezel apparaten erin. Dan slaat de voedselslaap toe, je buik hangt het ‘niet storen’ bordje aan je hersens. Om het eraf te dutten hang je een beetje voor de hypnotiserende plaatjes bak (TV) en daar blijf je hangen tot aan het net te laat is om naar bed te gaan.

Zo gaat het de hele week door, je bent toe aan het weekend, maar je weet niet waarom. Dat is het dan, leef het leven tot op het bot…. NOT. Ik ga maar weer eens aan het bewegen en aan leuke dingen werken. Die hersens eens een goed blokje laten werken, uit de doos denken, dat soort dingen.