uhm, hallo? vráág en dan aanbod?

khsc1122_220.jpgOkay, zoals de meesten van jullie al weten heb ik een ‘probleem’ met realiteit en dat het zich niet wilt conformeren met mijn beeld ervan.

Vandaag er zijn twee dingen die er gewoon niet in gaan bij mij. Spam en dat ‘het mkb’ nooit heeft wat ik zoek op het moment dat ik het wil.

One thought on “uhm, hallo? vráág en dan aanbod?”

  1. Inderdaad! Ik kan me onze volledig mislukte zoektocht naar een koptelefoon/microfoon combinatie herinneren. Wat een gedoe, en waarom hebben ze nou nooit de goede dingen voor een normale prijs.

    Ik vind het ook heel fijn om iets in een ‘normale’ winkel te kopen. Met mensen waar je mee kan praten en om advies kan vragen. Maar wanneer het dan meer dan 30% duurder is dan op een internet winkel, dan moet ik toch weer virtueel met credit cards gaan zwaaien en de postbode het werk laten doen…

Comments are closed.