Deze week drie keer 30 kilometer

Als het weer meezit, fiets ik vandaag en de aankomende twee dagen, per dag 30 kilometer op mijn Burco, 15 heen en 15 terug.

Normaal fiets ik al ruim 13 kilometer naar mijn werk, dus dat is niet zo schokkend, maar een mooi afgeronde 30 kilometer geeft wel een fijn gevoel. Dat is overigens door de stad, dus veel afstappen en stoppen voor verkeerslichten. Al met al een ritje van ongeveer een uur.

Heerlijk met de voeten op de pedalen en mijn oren verwend door mijn favorieten: Leo Laporte, Dawn en Drew, Merlin Mann, Alex Lindsay, John C. Dvorak, Adam Curry, Dr. Kiki, Alex en Kevin en heel soms Scott Johnson. 

Sloterplas naar Tridion Amsterdam

3 thoughts on “Deze week drie keer 30 kilometer”

  1. 30 in een uur door de stad is netjes hoor. Heb het fietsen weer op gepakt sinds een maand (zo iets van 15(!) jaar niet doen) maar zo’n tempo haal ik nog niet.

    Heb jij eigenlijk een last.fm profiel dinges? Kan wel wat nieuwe muziekale input gebruiken.

  2. Hee Peet,

    goeie route door de stad — maar je zou bijna ‘buitenom’ naar je werk kunnen rijden… bijvoorbeeld eerst ‘zuidwaarts’ naar de Oeverlanden, dan ‘langs’ het Amsterdamse Bos en zelfs over de Kalfjeslaan naar de Amstel. Als je veel tijd hebt kun je dan het pontje pakken, maar een fietser rijdt dan richting stad, de brug over en dan kun je het fietspad langs de snelweg volgen tot bij je werk… Vast een kilometer of drie langer, maar wel meer buiten 🙂

  3. @Boris: nee, last.fm blijft maar crashen bij mij … lastig programma vind ik. fietsen is idd echt fijn!

    @Arie: ik wil ook graag langere routes fietsen, maar het moet ook een beetje gezellig blijven … door de stad is nog steeds leuk 🙂

Comments are closed.