Is ouwerwetse interactie toch ook fijn op het Internet?

Ha,

Ik vraag me af: zouden ouwerwetse interactie (bladeren, indexen, ezels oren) ook leuk/ handig zijn op het internet?

Dat vraag ik naar aanleiding van: http://www.radio538.nl/eso/ (klik op het online-magazine).
Dat is echt een fijn soort blaadje die je ook bij de Free Recordshop zou kunnen vinden, waarin je lekker kan bladeren en even snel doorheen kan wandelen, maardan online. De redactie is ook wel fijn.. kleine verhaaltjes met eventueel een link. Perfect voor iemand als ik (met de concentratiespanne van een een eendagsvlieg). Ook de pagina vullende reclame leek mij een stuk mooier en uitnodigener dan een bennertje van 40 bij 200.

Als ik dat vergelijk met andere online magazines waarbij menubalken en ‘back to index’ de enige interactie mogelijkheden zijn, dan is deze manier beter.. of in elk geval een fijne aanvulling. Wie zegt immers dat we zo graag willen selecteren als we lezen op het Internet… Misschien wil ik een blad wel downloaden en dan afdrukken en menemen in de trein ofzo.

Cheers,

Peet