Fan sites: Why not go all the way?

Ha,

Het valt me op dat de meeste sites die ik zie (waaronder die van mezelf) een grote ego-map/ trip is. Ofwel een plattegrond met content van de betreffende persoon of bedrijf. En alle content gaat over die persoon, door de persoon of heeft betrekking tot de persoon.
Hoe groot zal de stap zijn om van zo’n ‘normale’ site een Fan Site te maken? Ik bedoel: ‘Peter, the supersoaker and other merchandise’, ‘Reinder, the ultimate ‘not quitte there yet’ quote site’, ‘Philips CD players, the lyrics’, of ‘De Yoehan Fansite’ Met natuurlijk een lyric sectie, een biografie, obscure fotos van deze persoon die de vuilniszak buiten zet, een gastenboek, een tourguide, persmateriaal, noem maar op. 🙂

Veel van die fansites zijn gemaakt door mensen die amper de basis van html en webdesign bevatten. Een afschuwelijke Frontpage site dus. Wie weet er een mooie fansite? Kan je dat eens mailen op crew?

Cheers, {p8}