The scene’s back in? Great! great!

Net even wat lopen browsen (zitten browsen??) op muziek enzo en kwam wat nieuws, wat ouds en wat moois aan.

Mij kan je regelmatig betrappen op wat ik ‘bewust verdwalen’ noem. Meestal krijg ik een steekwoord/ steeknaam uit de echte wereld (tv/ radio/ vrienden/ bushokjes) en dan sla ik aan het browsen. Al klikkend op mooie/ boeiende dingen en plaatjes kom je dan op diverse plekken. Het is gewoon heerlijk.

Zo waren we vandaag bij muziek. Ik begon bij CEM (http://www.cemstudio.com/) om te kijken naar diverse soundscape ideeën; iets waar ik de laatste tijd door ben gefacineerd.
Via het CEM festival 2004 kwam ik via een link bij Rush Hour 24/7 (http://www.rushhour.nl/broad.html, de radiostreams hoek van Rush Hour (die ik ken als een plaaten zaak). Daar kwam ik allerlei koele MP3’s van DJ sets tegen .. lekker geluisterd en gechilled.

En dan komt ie: ik kwam op die site van Rush Hour ook een interview met twee DJ’s (Kid Sublime and Steven de Peven) tegen. Deze werd gehost op de site van Kid Goesting (http://www.kidgoesting.com. Nu ken ik hem al .. (ik luisterde intussen ook zijn set op de Rush Hour website); ik hoorde hem eens spelen in een tentje bij de Dam. Hij is ook een vriend van een goeie vriendin Ines (http://inesgall.com Als je mensen mag afrekenen op hun muzieksmaak, dan is deze man helemaal geweldig.
Pas geleden ook nog een spruitje op de wereld helpen zetten met zijn vriendin en opzich wel een opvallende verschijning met zo’n 2 meter formal-dressing, een kale knikker en een sigaar in zijn hoofd. Hij draait voornamelijk Electro; soms poppie, soms out of this realiteit.