Bob is gerefurbished


Zo, bob (mijn server, waarvandaan deze site komt) is weer helemaal ‘up-to-spec’. Wat in het Nederlands zoveel betekend als dat alle nieuwe software er draait en dat ik tevreden ben.

Bob uit Blackadder

Waarom heet bob bob? Nou, bob is ten eerste een palindroom (je weet wel, een woord/ naam wat van links naar rechts en van rechts naar links te lezen is en exact dezelfde volgorde van letters opleverd), tentweede is de naam voor mij een soort van Nederlandse equivalent van Hall. Bovendien is bob, de ‘man servant’ van Blackadder (een rol en gelijknamige serie van Rowan Atkinson). Eigenlijk is bob een heel knap meisje, iets wat klaarblijkelijk alleen Blackadder opvalt (in de serie).

Ow, voor de nieuwsgierigen: bob is nu: FreeBSD 5.3, Apache 2.0.50, PHP 4.3.10 en MySQL 4.1.0.