Note: Inspiratie in treinen


Dus net terug uit de trein van Utrecht naar Amsterdam. Op de een of andere manier is die trein zondag vol met leuke momenten. Niet persé met leuke mensen (ja ook, eigenlijk), maar vooral inspiratie momenten.

Tijd om al het fysieke stil te zetten en de hersenspinsels lekker door te laten spinnen. Ik heb net veel mooie muziek geluisterd (zie stukje over Autechre) en mooie ideeën gemaakt voor fotos en concepten voor het web (hiervan binnenkort wellicht voorbeelden op deze website.

Inspiratie in de trein
In de trein terug naar huis (&copy 2004; sneaker.nl)

Ik heb direct wat mensen gebeld voor de ideeën. Ik heb wat modellen nodig, en gelukkig zijn er paar gewillige zielen in mijn vriendenkring, met mooie koppen en fijn karakter. Mijn soort mensen: die het beter weten (niet het denken, maar echt beter weten), hun ding (sorry Thimon) doen omdat zij het zo vinden en hun leven leiden in plaats van dat het leven hun leid. Niet zozeer zonder lijden, maar wel met karakter… fijn … dat kan je namelijk zien. Saaie koppen bestaan natuurlijk niet, maar ik lees graag koppen en tijdens dat lezen heb ik liever een veel gelezen boek met ezelsoren en een verweerde leren band, dan een glossy computerblad met geijkte Microsoft advertenties.