Executive Hippy Chair

Zo, Marc is even langsgekomen, dus tijd om een fototje te maken van de executive hippy chair.

Je hebt toch wel eens dat je op de grond wilt zitten, maar dat die te hard is en een kussentje is niet voldoende en bied geen rugsteun. Ik heb dus een bureaustoel gevonden waarvan het onderstel niet meer stabiel is, maar de zetel is heerlijk … dus, met Robbert even wat inbusschroefjes eruit gehaald, en presto: een grondzetel en een standaard voor Garden.

Executive Hippy Chair

Deze manier van zitten is echt super relaxed, je gooit um neer waar je lekker zit, glaasje erbij en genieten maar. Het is ook best handig dat je bijzettafel zo groot is als je woonoppervlak, dus je bak ships zal nooit op de grond vallen, daar staat ie al!
Nu te koop bij uw buurttouwslagerij of kunstdetailhandelaarsuitzendbureau.