Sokken voor Gadgets

De foofpod
De foofpod – © foof

Foof heet het (spreek uit ‘foef’, met een lange ‘oe’). Het zijn allemaal trendy sokjes voor je laptop en je mp3speler (lees: iPod).

Dus weg met die lelijke nep-lederen tassen waar je ook je fiat panda in kan parkeren, maar verpak je mobiele electronica in de snazzy hoesjes van Foof. Echt grappig. Helaas nog niet verkrijgbaar in de lage landen, wel binnenkort (maar een beperkt assortiment, zoals een ander Australische bedrijf Crumpler vroeger ook deed). Je kan er natuurlijk zelf ook een maken, of je kijkt moeder even lief aan.

Ze maken overigens de sokjes voornamelijk voor iPods en Applelaptops, maar je kan er vast ook andere merken/ dingen in stoppen (doosje sigaren, pakje boter). Ze zijn verkrijgbaar in vele hippe (en minder hippe) stofjes, zoals: koe, zebra, schotse ruit en divers gekleurde ribstoffen.