zieknisteck

ministek suske wiske

Buikgriep, wat een sof, een fijn weekend in de planning die sinds gisteren een duikvlucht nam naar het water waarin het uiteindelijk viel. Wat te doen?

Ik verzand maar in mijn standaard ziek-scenario, korte trip naar de Albert Hein; nieuwe Suske en Wiske, fruit en beschuit halen. En ik trek mijn nieuwe Ministeck tevoorschijn.

Voor iedereen die na 1985 is geboren: Ministeck is ‘schilderen’ door platsic nopjes in een raster te prikken. Die nopjes hebben net als Lego verschillende kleuren en groottes. Als je een fout maakt moet je het nopje eruit zien te priegelen, wat voor nagelbijters een críme is.

Helaas is Ministeck al een hele tijd onvindbaar bij de grote speelgoeddealers. Groot was mijn vreugde dan ook toen ik met drie doosjes van ‘the good stuf’ in de rij stond bij het Kruidvat. Ik kom mijn weekend wel door.

3 thoughts on “zieknisteck”

  1. *Strijkt met koele hand over verhitte zieke hoofd van vriend* Doe maar rustig aan. Ik baalde ook als een Ministecker van het weekend, maar we hebben elkaar toch nog even gezien. Lekker koese!

Comments are closed.