peter op ome jesse’s korte stukjes

uncle_jesse.jpgIk had de korte fragmenten podcast van deze site gestuurd naar P.W. Fenton’s nieuwe podcast “Uncle Jesse’s Shorts” . En wonder boven wonder ben ik gespeeld in de tweede aflevering van zijn podcast.

Het is een wonder omdat mijn fragmentjes Nederlands gesproken zijn en dat nog P.W. (spreek uit: ‘Pie Dub’) nog zijn publiek een woord Nederlands spreken. De opdracht was echter: meld je korte podcasts aan en ik speel ze op mijn podcast. Mijn stukje over de ‘kadetjes’ was uitverkoren.
P.W. Fenton staat ook bekend als “Uncle Jesse” een koosnaam die hem is gegeven op Adam Curry’s Daily Source Code vanwege zijn gelijkenis met de oom van Bo en Luke Duke uit de televisie serie “The Dukes of Hazard“. Vandaar ook de naam “Uncle Jesse’s Shorts” een grappige woordspeling want “shorts” betekend niet alleen ‘korte stukjes’, maar natuurlijk ook ‘onderbroek’.