Wil je ook eens een keertje minder?

main-screen.gifSinds mijn leven overvloedig volstroomt met mooie, dure en lieve dingen, denk ik af en toe: kan het niet iets minder? Een melanchonische gedachte met een snufje nostalgie, een hang naar vroeger, simpel, tonka, houten autos en boomhutten.

Daar passen deze twee programma’s prima in (eentje voor Windows, de ander voor de Mac). Niets meer op je scherm dan hetgeen wat belangrijk is: de tekst. Geen technicolor icoontjes die stuiteren, muizen die zoeven, of Tubes die blaten. Niets van dat alles: mooi en fijn zwart met geruststellende groene letters die je product vormen, je gedachten op het scherm.

Voor meelopers:
http://they.misled.us/dark-room
Voor mensen met een eigen wil:
http://www.hogbaysoftware.com/product/writeroom

Liefs en fijn kerst, hanukkah, yule, of saturnalia

2 thoughts on “Wil je ook eens een keertje minder?”

  1. Ik word erg nerveus van geruststellende groene lettertjes… En als de enige vormgeving bestaat uit groene lettertjes in de vorm van een Kerstboom dan krijg ik vlekjes…
    Doe mij maar stuiteren, zoeven en blaten…

    Jinglebells!,

    Robbert

Comments are closed.