mijn bureaustoelenwinkelprobleem

20070616sneakernl.jpgOkay, ik heb een mooi bureau, maar ik wil een goede bureaustoel zodat ik ergonomisch kan zitten. Het is zaterdag en er is geen winkel open waar je Herman Miller stoelen kan kopen. Waar gaat dat nou weer over?!

Er moeten toch hele volstammen zijn die op een zaterdag bureaustoelen willen kopen? Of meubels voor hun thuiskantoor. Dit is natuurlijk terug te brengen op mijn probleem met openingstijden van winkels: winkels zijn open als ik er niet kan gaan en ze zijn dicht als ik zeeën van tijd en zin heb.

Ik bedoel, ik heb het geld klaarliggen, ik weet dat ik deze stoel wil, dus waarom wordt deze kans niet gegrepen door winkeleigenaren? Dus voor iedereen die dit leest: ik zoek een plek waar ik op zaterdag naar kan rijden en met een auto een Herman Miller stoel kan ophalen.

Ik zoek dus de Herman Miller Mirra, een heel fijne stoel!

2 thoughts on “mijn bureaustoelenwinkelprobleem”

  1. kijk op mymiller.nl, daar kun je de mirra stoel kopen, en deze wordt zelfs thuis gebracht

Comments are closed.