geen opname of foto apparatuur op live earth alert!

Hoe is het mogelijk?! Ik dacht, ik ga verslag doen van “live earth alart” in het westerpark, Amsterdam. Dus ik heb mijn fijne groothoeklens bij me en mijn audiorecorder, klaar voor een fijn verslag. Toen kwam ik dit bord tegen. Bah, weer een staaltje kortzichtig gedrag.

No Camaras allowed at Live Earth Alert Amsterdam!

Waar zijn ze bang voor? Dat er fotos gemaakt worden van artiesten, of dat er mensen leuke fotos van elkaar maken op het terrein? Dit is toch een festival over het milieu, een sociaal ‘event’? Ik snap het niet. Ik vermoed dat MoJo KloJo weer met zijn vingertjes belangen behartigd die niet bestaan. Ach, laat maar, ik ga wel een koekje eten voor het milieu, voordat ik mijn fotos en verslagen belangrijk ga vinden.

Overigens: ik wil niet zuur klinken (ach, misschien ook wel), maar ik heb nog nooit zoveel artiesten vals horen zingen als ik nu doe op Radio3 live verslagen van de diverse concerten van Live Earth Alert.

2 thoughts on “geen opname of foto apparatuur op live earth alert!”

  1. Jammer, ik had je graag tegengekomen. De artiesten waren saai, maar de discussies wel leuk!

  2. Inderdaad Peter, je moeder heeft gelijk, je lijkt wel een beetje op mij -in je reacties bedoel ik, ha ha.
    O, ik zou me ook groen en geel ergeren en in de stad een taartje kopen. Dat ze tegenwoordig niet meer kunnen zingen maar alleen een keel opzetten, dat wist ik al. (Hoewel, zei opa dat ook al niet tegen ons over de Beatles en Elvis?)

Comments are closed.