spannend! mijn eerste bedrijfspodcast

Ik luister nu naar de technisch directeur. Het is zaterdagavond, maar toch hoor ik hem. Ik heb pasgeleden voor het eerst een bedrijf podcast opgenomen. En nu ben ik aan het afmonteren.

ideal portable interview setup

Vrijdag was het zover. Een uur lang gaf Heini mij een privé presentatie waar ik zelf ook wat vragen kon stellen en opmerkingen kon maken. Alles was goed voorbereid, zowel het geluid als zijn praatje. En nu annoteer de opname met meer informatie en ik maak hoofstukken zodat de luisteraar snel naar delen van de opname kan springen.

Spannend hoe het ontvangen gaat worden. 🙂 Overigens, de opname set is bij deze ook bewezen. Ik had zorgvuldig een set hardware geselecteerd om een optimale opname te kunnen maken. Dus even voor de nerds een rondje:

2 thoughts on “spannend! mijn eerste bedrijfspodcast”

  1. En? En? En? Hoe was het? Ik ben erg benieuwd!

    Geweldig dat je hobby nu ook met je werk kan combineren, wie weet wat je nog meer kan doen (je had het al een keer over screen casts etc.).

    Groetjes! Marc

  2. Het was fantastisch .. een mooi geluid en ik kreeg ook hier en daar complimenten.

    Overigens is er ook een nieuwe interactieve podcast live op http://sneaker.fm (sfm 76)

Comments are closed.