mijn eerste google code project van sneakerpeet.com

Vers van de pers, nouja bijna dan. Ik heb op verzoek een Google Code project gemaakt van sneakerpeet.com.

sneakerpeet.jpg

Google Code is een website wat allerlei faciliteiten bied om een software project te onderhouden. Het doet versiebeheer, het houd kwesties bij en heeft ruimte voor mensen om mee te doen met het ontwikkelen van software. Dus op Google Code heb ik nu ook een hoekje.Iemand vroeg op Jaiku.com hoe ik sneakerpeet.com had gemaakt. Ik ben niet de kwaadste, dus ik heb het publiek gemaakt zodat mensen het zelf ook kunnen gebruiken. Voor het eerst mijn code open en bloot.

Je kan de code met de aliteratie-naam vinden op: json-aggregation-publication.googlecode.com . De naam komt van het publiceren van een aggregatie (samenvoeging) van diverse site-berichten in de vorm van JSON. JSON is een uitwissel formaat (zoals HTML en RSS) wat veel op Javascript lijkt.

De bestaat overigens voornamelijk uit een manier om een Jaiku feed (een soort samenvatting van alle site gebeurtenissen in een mooi compact computerformaat) om te zetten in een leuke site.

One thought on “mijn eerste google code project van sneakerpeet.com”

  1. Gefeliciteerd met je eerste Google code project! Dat er nog veel mooie mogen volgen! 🙂

Comments are closed.