ik wil klanten met spierballen

arnold_bicep.jpg
Verdomme wat werk ik toch in een zacht losliggend kwijlerig wereldje! Iedereen loopt alsof op eieren, want ‘de klant’ mag niet te hard geschud worden alsof de relatie elk moment een wiegedood kan sterven.

Wat ik nodig heb is een iemand die mij uitdaagt iets moois en fijns te maken, iets van deze tijd, of beter: de toekomst. En dan niet: “Prop zoveel mogelijk kut features en bullshit bingo woorden in zo min mogelijk tijd en budget”. Nee ik zoek iemand die mijn visie deelt, iemand die een gelijkwaardige relatie aangaat om iets geweldigs te maken! Iets wat kan groeien voor mensen, niet voor geld.

Dus ik vraag u: zijn alle mensen met geld, visie en kloten gecastereerd, of verhuist? Want ik heb er in drie jaar geen meer gezien. Wel veel bla bla, maar niemand die zich een project toeeigend, afmaakt en de confrontatie aangaat. Overigens de kloten zijn een metafoor.

One thought on “ik wil klanten met spierballen”

Comments are closed.