ik moet constant aan je denken

Ik heb even vakantie gehad, geklust, maar ook één keer naar de platenwinkel geweest, Concerto.

Meestal sta ik daar in de ‘dance’ hoek van Concerto, het liefst op een donderdagavond of zaterdag. Want dan speelt de medewerker zijn speciale mix. Alles wat ik daar hoor is magisch. Ik loop meestal Concerto binnen, loop wat rond, en koop hetgeen wat ik in de afgelopen 15 minuten heb gehoord over de speakers.

Zo ook de afgelopen keer. Ik koch Trentemøller – The Trentemøller Chronicals. Trentemøller is een Deense meneer die mijn muziekgevoelens kan bespelen als een bezetene, nee echt! Ik hoor de muziek (met name Moan) en ik wil niets anders dan de koptelefoon op 11, 4; de wereld valt weg en ik wil snel, hard, nu! Het is de eenvoudige opbouw van een esotherisch electronisch riedeltje met het stemgeluid van Ane Trolle wat binnen 3 minuten zich op weet te bouwen tot een manische techno climax van volvette bass en synth geluiden, dan drie of vier keer BOEM! je zit ín de Moan.

Hierbij ook een filmpje wat bij Moan zit.