ik denk dat ik nog maar even wacht

Phoe, alweer een hele maand gewacht op deze post. Ik moet toch maar wat doen aan mijn agenda. Of misschien heb ik meer plekken nodig om posts te maken voor sneaker.nl?

Misschien moet ik de iPhone kopen? Met alle macht en kracht van een grote computer op een te klein schermpje. Eens nadenken …

One thought on “ik denk dat ik nog maar even wacht”

  1. Peet, doe maar geen IPHone! Na twee weken studie over welk platform zich het beste leent voor developers (niet alleen software maar ook concept!) om locatie gerelateerde media te ontwikkelen, heb ik de N95 gekocht. Nee, weer niet de nieuwste maar die van een jaar oud. Net zo goed; voor geen geld en met onbeperkt internet en GPS.

    De ontwikkel-labs van Nokia lopen een jaar vooruit op die van IPhone! Veel software is al beschikbaar. Zie deze bijvoorbeeld over bloggen op straat: http://www.nokia.com/betalabs/chat
    Maar dan moeten we wel allebei een Nokia hebben… Dat dan weer wel!
    Ennuh, jij spreekt toch vloeiend Java?

Comments are closed.