Slechte weken en Goed nieuws

Nou, het waren twee zeer zware weken. Veel druk van het werk meegenomen naar huis. Gelukkig kwamen Casper en Esther ten redding. Dit weekend was mijn eerste echte weekend, heerlijk uitslapen en uitrusten. En wat mooie dingen gekocht

permanent filter
Eerst maar iets wat ik net zag: Simon Lévelt (http://www.simonlevelt.nl mijn vaste koffie leverancier) levert nu ook herbruikbare ‘pads’ waarin je ‘echte’ koffie in kan doen. Dat wilt dus zeggen: heerlijke koffie uit een senseo-appraat. Dus maandag ga ik dat eens proberen. Een lekker bakje koffie op het werk… dat zou toch wel heerlijk zijn.

Akai MPC1000
Het andere heerlijke nieuws is mijn aanschaf van de MPC 1000 van Akai (http://www.akaipro.com/int/mpc1k/). Dit is een sampler die, zoals ik het bekijk, mijn bescheiden muziek collectie compleet maakt. Vooral deze aditie moet mij helpen zogenaamde soundscapes te maken. Dus met zelf opgenomen geluiden ‘muziek’ maken. Muziek maken is echt een droom voor mij, ik lees geen noot, maar op de een of andere manier ben ik heel erg geintresseerd in geluid en vanalles wat er mee te maken heeft.