Kleren met een geurtje, voor mannenâ„¢ !

Mannen hebben er een hekel aan, vrouwen zweren erbij: geurbuideltjes tussen de kleren. Waarom heeft er nog niet iemand zoiets gemaakt met -voor mannen- aantrekkelijke geuren?

Het zijn van die zakjes met spullen die ruiken naar lavendel, appelbloesem, of mandarijn enzo. Die moet je dan tussen je kleren doen zodat ze lekker fris ruikend uit de kledingkast komen. Dat laatste is geen probleem, maar ik verdom het met een walm van de wilde bloesem van bosvruchten achter me door de stad of kantoor te wandelen. Oplossing: geurblokken voor mannenkleren (dus, blokken, geen buideltjes!).

Kleren met geur voor mannen, geurblokken, pak, koffie

Naar wat moeten die geurblokken dan ruiken? Nou, dat ligt aan het doel. Iedereen weet dat de man de stropdas gebruikt als indrukwekkend kledingstuk, vandaar de term ‘Power Tie’. Dus we willen (blijkbaar) indruk maken op andere mannen. Dan zouden goeie geur-voorbeelden zijn:

  • versgebrandde koffie
  • nieuwe autogeur/ motorolie
  • smeulende BBQ geur (met een hint van peut, om het vuur aan te krijgen)

Maar we willen de vrouwen natuurlijk ook niet verwaarlozen, dus dan kiezen we voor:

  • versgebakken brood, of cake (mijn persoonlijke lucht verfrisser voor als het huis muf ruikt).
  • kokos met een vleugje citroen
  • knapperend haardvuur

En dat allemaal stoer verpakt, dus niet met een lief strikje van zijde, maar met een grof touw (zie foto), of in een gietijzeren blok. Al met al een goed alternatief op van die afschuwelijk lieve bloemenbuideltjes. Binnenkort verkrijgbaar bij uw slijter, bakker en autosloop 😉