Nou, gelukkig nieuwjaar alvast.

Eindelijk een einde van dit jaar … tis natuurlijk een beetje willekeurig die plek in het jaar van oud en nieuw, maar toch fijn dat zo’n rot jaar, met rampspoed, gemiste kansen en geïnverteerd plezier (persoonlijk en op het werk) af te sluiten is.

Het was natuurlijk niet allemaal pet, maar ik heb betere jaren gezien.

Achter PostCS

Dus iedereen: Heel fijn 2005, maak er wat moois van. Ik ga het in elk geval proberen. Het wordt een jaar met keuzes, mogelijkheden en nieuwe mensen, die ik allemaal ter harte neem.

Hierboven een mooi plaatje waardoor ik in elk geval vrolijker en positief werd. Ik was aan het fietesen op Javaeiland, toen ik het pondje zag aanleggen .. dus ik voor een euri op de boot gestapt, en zo mooi met zonnetje in de toet over het IJ achter CS (en dus Post CS, het gebouw op de foto). Wat is fotos maken toch fijn.