sneaker.nl naar dreamhost

Copyright DreamhostDreamhostgrietje ©

Samen met een aantal andere domeinen die ik host, is sneaker.nl verhuist naar Dreamhost.

Hierdoor kan ik met een gerust hart op vakantie zonder dat de router eruit springt of Bob (de server) de geest geeft. De afgelopen paar dagen is mijn router regelmatig ermee gestopt omdat XS4All zat te klooien met hun ADSL klanten. Ik wilde al eerder migreren, maar dit was de spreekwoordelijke druppel.

Anyway, Dreamhost is een leuke provider, veel spulletjes om zelf ‘even’ wat hosting te regelen. Dat is erg handig als je meerdere domeinen beheerd zoals ik. Ze hosten nu al meer dan 100.000 domeinen.
Arie Altena (bekend van ArieAlt.Net) was ook blij met de verhuizing. Samen met deze website is die van hem een ‘high-profile’ website en dan geld: bij elke hit die je niet kan beantwoorden verlies je een lezer.

Voor mijn klanten heb ik ook inzichtelijk gemaakt waar hun websites fysiek zijn, best eng idee en fasinerend dat het nog zo snel gaat