Peet loves podcast

Een tijd alweer geen artikeltje geschreven, maar ik heb goede smoezen. Ik ben verliefd en ik ben bezig mijn eigen podcast op te zetten.

Love Podcast

Natuurlijk is het rond deze tijd weer druk met plannen voor de kerstdagen. Een logistieke nachtmerrie, met dit jaar erg veel reizen.

Toch gaat het meeste van mijn tijd (naast de standaard ‘klussen’) in het opzetten van een eigen podcast. Materiaal, website en techniek is practisch voorelkaar, maar ik zoek nog wel onderwerpen en een smoelwerk voor de shows die ik ga maken.

‘Shows’ klinkt misschien wat pretentieus, maar het moet wel vermakelijke worden. Maar ik wil een breed publiek aanspreken, dus wordt het wel zeker in het engels en met een niet al te ‘nerdy’ gehalte… min of meer zoals deze website.

Overigens: ik sta open voor suggesties voor de podcast.