mijn slideshow idee bestaat al

slideshow pro

Moet ik nu boos worden? Ik had een super goed idee, echt waanzinnig cool. En dit is het: SlideShowPro. Enig probleem is: ik heb het niet gemaakt.

Het is een beetje vreemd voor mij, maar dit is exact een idee van mij gematerialseerd in het hoofd van een Flash Ninja en uitgevoerd. Ik ben heel blij, dit scheelt me weer developen, maar ook een beetje pissed dat ik niet de enige was met dit super idee. Nog een nadeel is dat je het moet betalen .. maargoed, lekker boeien.

Het idee was het volgende: Ik wil een slideshow voor mijn fotos op één van mijn sites maken. Ik bedoel niet zomaar een site, maar een met de volgende ingredieënten:

  • fotos
  • overgangen
  • thumbnails
  • achtergrond geluid bij slideshow
  • nog wat andere dingen

One thought on “mijn slideshow idee bestaat al”

Comments are closed.