wachten op de koeling

Ik ben heel gevoelig voor hitte. Ik zal vast niet de enige zijn, maar ik wacht tot het weer wat koeler is, dan ben ik meestal beter met het schrijven en maken van dingen. 20060717-fan.jpg

Op de een of andere manier ben ik het meest confortabel als ik een spijkerbroek kan dragen, met een t-shirt en iet wat zakken heeft voor mijn iPod. Meestal draag ik ook nog een tas met allemaal electronica erin: een geluidrecorder, microfoon en een camera. Verdomd, ik lijk wel een Radio 1 verslaggever. Nougoed, ik ben wel bezig om meer media dingen te doen vandaar de uitgebreidde uitrusting.

Ik wacht dus … nouja, ik ben wel bezig, maar niet met computer dingen (buiten mijn werk om natuurlijk). Ik ben voornamelijk lekker aan het fietsen, om een kleurtje te krijgen en wat verkoeling op te lopen. Dat werkt goed. Mijn route is meestal via Haarlem naar IJmuiden. Niet de meest inspirerende route, maar zeker wel lekker te fietsen. Mocht je nog een leuke fietsroute weten, dan hoor ik dat graag.

Nog zoiets: reageren. Mensen zijn blijkbaar erg huiverig voor het reageren op dingen op een website. Het mailen naar iemand is teveel moeite en een reactie plaatsen is te openbaar. Of men vind de eigen mening of opmerking niet boeiend genoeg. Tegen die mensen wil ik zeggen: graag! kommaarop met dat commentaar, het is voor iemand die verhaaltjes schrijft leuk om te horen van lezers.