onbereikbaar 2007

In de macht van passiviteit is alles onbereikbaar, in gedachten loopt werkelijkheid weg met de elf van utopie.

De afspraak met het onbereikbare meisje Bianca Tan. Ze is de teruggehouden onbevangenheid verpakt in fijne gelaatstrekken met prettige kreukeltjes naast de ogen die verwachtingsvol de bakker zijn werk ziet doen. Accepteerd

Het werk wat niet wil wat ik nodig heb. Het moet mooi, rusten en kloppen, maar de anderen willen alleen snel, schrokken en zoveel mogelijk. Big bang, groot geld en urgent is hun levenswijze, terwijl ik genieten, prettig en drijven wil. In gepaste snelheid, muziek, sfeer en stijl natuurlijk.

Dansen, muziek, slank, roes, hout, licht, ongegeneerd, luid, maken, snijden zonder bloed, zoenen met passie die kernfusie benaderd, fabels vertellen en beleven, tekeningen die leven, geluid wat je warm maakt en laat huilen, het zwetende meisje na een uur.