Fotos: Museum n8 2004 met p8

Mooi weer, goed werkende pijnstillers, veel mensen, goeie camera: de ingrediënten voor een geslaagde Museum n8 2004

n8 met p8
Ik heb weer genoten! Van een uurtje of 21:00 tot 01:00 heb ik op mijn Burco’tje in Amsterdam rond gebanjerd. Van Verzetsmuseum, via de trams, Hermitage Amsterdam, langs Foam (te veel mensen), langs de Appel (ook lange rij), in de Amsterdams Historisch Museum, de Beurs van Berlage en uiteindelijk de Westerkerk.
Een feest van verkenning van musea. Ik ben bang dat ik er nog veel ben vergeten, maar volgt jaar worden die onderzocht.

Vooral de openingsfeestjes zijn mij helemaal ontgaan, alsmede de echt grote musea (stedelijk en van gogh). Maar boven alles: heel gezellig. Veel mensen die gezellig in de rij gaan staan, genieten en lezen. Alle supposten erg relaxed (‘Nee meneer, u mag hier niet binnen met champagne’).

Ga snel naar de fotos