alles is een blog

sneekes.net blog

Zojuist mijn bedrijfsite gerestyled zodat het weer een beetje smoelt en goed te onderhouden is. Hoe meer sites ik ‘even’ in elkaar rost, kom ik erachter dat ik in de ‘Alles is een weblog’ fase zit.

Al heel lang heb ik de mening dat websites niets meer is dan lijstjes met artikeltjes. Dat klinkt lekker bot, maar in essentie is dat wat de meeste sites worden. Natuurlijk heb je de prettige uitzondering waar daadwerkelijk nog een webapplicatie gemaakt word: Je stopt er wat in en je krijgt een totaal nieuw en verrassend mooi ding eruit (zoekmachines en sociale netwerksites zijn van die dingen), maar zelfs die zijn te reduceren tot lijstjes en artikeltjes.

Enfin, alles is een blog. Zo ook mijn site waar ik mijn aanbod en mijn onmetelijke kennis te vinden was.. en nu zijn het dus allemaal artikelen en categoriën. Makkelijk zat.