gmail experiment

photoredheat1.jpgOnder het genot van Red Heat schrijf ik je dit stukje. Ik ben namelijk hosting zat … Websites, daar kan ik wat mee, maar mail, dat moet gewoon werken… net als deuren, of zwaartekracht.

Enfin, ik gebruik al een tijdje GMail, van Google en dat deed me steeds meer deugd. Een fijne webinterface, alles is practisch altijd beschikbaar, leuke extratjes als agenda’s documenten en natuurlijk de persoonlijke startpagina.

Sinds een korte tijd heeft Google deze service ook wat professioneler aan gepakt. Dat wilt zeggen: mensen met een eigen domein kunnen nu via GMail (lees: Google Apps) hun mail checken. Geen gedoe meer met lelijke interfaces zoals die van alle andere providers. Mail lijkt een soort van extratje te zijn.

Dus ik ben de uitdaging aangegaan en ben nu aan het migreren. Je moet wel een beetje technisch zijn, maar dan zou het ook moeten werken. Nu dus wachten dat alle DNS waardes goed komen en Google ook zegt dat alles klopt. Morgen meer nieuws.