jaiku is leuk en handig!

Ik heb iets van 5 of 6 plekken waar mijn digitale ‘ik’ zich manifesteerd. Dan is het moeilijk voor sommigen om up to date te blijven van alles wat ik doe. Wat ik dus nodig heb ik een verzamelplek van dat alles. Daarom is er Jaiku.

Jaiku is een zogenaamd “web presence tool” ofwel een plek waar ik aangeef welke nieuwsbronnen van mij komen en de rest van de wereld kan zien waar ik allemaal mee bezig ben. Een soort nieuwsfeed van een persoon.

Het klinkt pretentieus, maar ik doe echt veel op het web en dan is het handig dat dit allemaal samen komt zodat mensen daar een soort samenvatting van mij vinden. Ik heb drie podcasts, een blog een fotosite, bookmarks, social news accounts en nog veel meer, dus dat komt nu wel goed uit.

Enfin, kijk maar eens op: http://sneakerpeet.jaiku.com/

Ow en onderstaande dingetje hoort er ook bij.