Migratie naar Typo

De proef periode is klaar! Vanaf nu gaat fase twee in, het intensieve gebruik van Typo

Typo is een stuk software waarmee je op een leuke manier blogs en pagina’s kan bijhouden. De meerwaarde ten opzichte van andere producten is Ruby on Rails, met onder de motorkap een indrukwekkend setje mooie functionaliteit.

Ruby On Rails is een vrij nieuw raamwerk waarmee je snel functioneel rijke websites kan maken. Het is gemaakt in de programmeertaal Ruby.

Als je aan de rechterkant van deze site kijkt, zie je wat leuke functionaliteiten van Typo, namelijk: zoeken, zonder de submitknop (de lijst verschijnt zonder de pagina te verversen) en integratie met vele coole sites als Flickr (de fototjes daaronder), del.icio.us (‘heerlijk’ in het engels, het is een ‘sociale’ manier van bookmarks bewaren)